Nye lastebiler

Alt for drivstoffbesparelse

Alle mobiliserer seg for drivstofføkonomi!

FOR RENAULT TRUCKS ER OG FORBLIR ET KONTROLLERT FORBRUK EN PRIORITET.

Når det dreier seg om å spare drivstoff for dine kunder, er det hele Renault Trucks som engasjerer seg, fra første skisse på tegnebordet, via rasjonell kjøringsopplæring til sjåførene og vedlikehold av bilene. Resultatet er biler med stadig lavere forbruk. Bevis:

Biler som har lavere forbruk gir transportfirmaene større margin, gjør at de bedrer sine ytelser og sin troverdighet når det gjelder miljøvern.

Optifuel Challenge 2012: en konkurranse uttenkt av Renault Trucks, om økonomisk og drivstoffbesparende kjøring.

UTVIKLING OG DESIGN: STADIG LETTERE, MER AERODYNAMISKE BILER, OG EN DRIVLINJE MED HØYERE YTEEVNE.

Livssyklusen til en lastebil starter i Renault Trucks sitt Design Studio i Lyon i Frankrike. En team ingeniører ser der for seg hele lastebilens oppbygging: aerodynamiske former, bedre vinkler for luftgjennomtrengning og forbindelsene trekkvogn-tilhenger, inkludert takdeflektorer som skal minimalisere de aerodynamiske tap. Og akkurat som bilens designer gjør alt for å redusere alle tap - spesielt inne aerodynamikk - deltar drivlinjeekspertene med å optimalisere den energiske status. En analyse av systemet bil + drivlinje har som mål å oppnå den aller beste integrering av begge.

LEVERING AV BILEN: IKKE BARE OVERLEVERING, MEN OGSÅ OPPLÆRING.

Kunne kjøre bilen slik at den har lavere forbruk, det er noe man lærer allerede når man får bilen overlevert av en Renault Trucks-forhandler. Det er ikke bare om å gjøre å presentere bilen i detaljer, men også å gi en reell opplæring slik at kunden sparer drivstoff allerede fra den første kilometer; noe som igjen gir økte kjørekvalitet og sikkerhet.

OPPLÆRING: TILPASSE SEG HVER KUNDES BEHOV OG KRAV.

Renault Trucks tilbyr Optifuel Training og Optifeul Programme, som er komplette opplæringsmoduler tilpasset hvert yrke, hver bil og hver bedrifts organisasjon. I tillegg til disse opplæringene, kan Optifuel Infomax-programmet brukes til å optimalisere sjåførenes kjørestil og følge deres utvikling.

SERVICEMATERIELL FOR Å OPPRETTHOLDE YTELSENE.

Vedlikehold takket være Renault Trucks ekspertise, muligheten til ettermontering av de aller siste teknologiske innovasjoner (Optiroll, automatisk motorstopp…) og bruk av godkjente reservedeler gjør det mulig for deg å opprettholde et lavt drivstofforbruk for bilen under hele dens levetid.