En informasjonskapsel

En informasjonskapsel

En informasjonskapsel (“cookie”) er en datafil som opprettes på din datamaskin, og som sendes til din nettleser når du avlegger besøk på et nettsted. Målet med dette er blant annet å samle inn informasjon om din navigasjon.

Informasjonskapslene styres av nettleseren på din datamaskin.

Du kan på et hvilket som helst tidspunkt lese, slette eller deaktivere disse informasjonskapslene ved hjelp av innstillingene for din nettleser.

Google Analytics-iInformasjonskapselstatistikk som brukes av Renault Trucks

Når du avlegger besøk på vårt nettsted bruker vi også Google Analytics’ informasjonskapsler for publikum. Disse informasjonskapslene gjør det mulig å opprette statistikker og volum når det gjelder bruk av forskjellige elementer på nettstedet (rubrikker og underrubrikker som leses). Denne informasjonen gjør det mulig for oss å gjøre nettstedet mer interessant og mer ergonomisk.

Andre informasjonskapsler som brukes av Renault Trucks.

Når du går inn på et nettsted, kan det være at en eller flere informasjonskapsler fra partnere (blant annet de som genereres av “deleknappene” på de sosiale nettverk) blir plassert på din maskin. Disse kapslene har som mål å identifisere dine interesser og å samle inn informasjon om navigasjonen.

Når det gjelder informasjonskapslene som genereres av deleknappene på de sosiale nettverkene, ber vi deg se de generelle bruksbetingelsene for disse nettverkene.

Hvordan velge når det gjelder informasjonskapsler?

Du har flere muligheter når det gjelder styring av informasjonskapsler. Enhver innstilling som du gjør kan endre navigasjonen på nettet og tilgangen til visse tjenester om krever slike kapsler.

Informasjonskapslene styres på forskjellig måte på hver nettleser. Dette beskrives i nettleserens hjelpemeny, der det beskrives hvordan du kan endre valgene når det gjelder disse kapslene.