Nyheter


 

09.10.2015

HESTETRANSPORT

RENAULT TRUCKS D CAB BLE DEN PERFEKTE LØSNINGEN

Den nyeste lastebilmodellen til Dickenherr er fullt utstyrt og har en imponerende nyttelast. Løsningen som ble den perfekte løsningen for hestetransport ble en Renault Trucks D Cab 2 m.

Transportbehovet til eierne av Dickenherr Trucks & Trailer GmbH, en bedrift som driver med hestesport og avl, var et spesialkjøretøy til bruk i byen Baden-Württemberg i Aalen. “I de senere år har vi sett økt behov for hestetransport som kan frakte to og tre hester, i tillegg til at kjøretøyet holder høy standard og har godt over middels utstyrt. De fleste andre kommersielle lastebilchassis kunne ikke imøtekomme våre spesielle behov så godt som den nye Renault Trucks 2m, 7,5 tonn D Cab,” forklarer Klaus Dickenherr. “Et overbevisende salgsargument av kjøretøyet er at den har den laveste egenvekt i sin klasse. Med sine 4,5 tonn bæreevne gir det oss mye rom for påbygg og nyttelast. I tillegg er førerhuset fortsatt romslig og godt utstyrt – noe vi ønsker for våre kunder.”

Den eksklusive boenheten er romslig og lys, med køyeseng og sofa som kan gjøres om til en dobbeltseng. Det er et kjøkkenkrok med kjøleskap, vask og komfyr, i tillegg til mye lagringsplass, klima- og varmeanlegg og satellitt TV. Et annet høydepunkt er baderommet – med dusj og vask i rustfritt stål, og med et toalett med servant og ekstra lagringsplass. Det går til og med an å gå gjennom en passasje mellom førerhuset og boenheten.

Dickenherr GmbH har utstilt kjøretøyet på flere transportmesser og den har blitt veldig godt likt. "En annen konfigurasjon, som heter Compact Living, har noe mindre boenhet, men kan ha opptil tre hesteboder takket være den lave egenvekten til Renault Trucks D Cab 2m," forteller Klaus Dickenherr til slutt.