Nyheter


01.07.2015

SYV RENAULT TRUCKS T TIL RED BULL RACING-TEAMET

Syv Renault Trucks har blitt levert til Formel 1-teamet Red Bull Racing.

Syv Renault Trucks T 520 High har blitt levert til Formel 1-teamet Red Bull Racing. De skal frakte Red Bulls infrastrukturer fra en Formel 1 Grand Prix til en annen.

Syv semitrailere som transporterer syv containere gjennom hele Europa - det er i og for seg ikke noe eksepsjonelt. Med mindre disse syv containerne inneholder elementer fra Red Bulls Tree House: forlengelsene til Formel 1 Red Bull Racings depot, som transporteres gjennom Europa fra en Grand Prix til en annen. Tree House-depotet, som består av et mobilt verksted og et mobilt kontor, følger Red Bull-teamet på løpene hver helg i Europa. De fire containerne som inneholder det mobile verkstedet rommer ikke bare klassisk verktøy, men også en 3D-skriver, som kan skrive ut hva man måtte ønske av deler. I billøp er det viktig å kunne reagere fort. Tree House er derfor en logisk forlengelse av Red Bull-boksen. De tre andre containerne brukes som mobile kontorer og rommer 35 personer.

En flåte som består utelukkende av Renault Trucks-biler

Med leveringen av disse syv nye Renault Trucks T 520 High følger Red Bull opp et allerede langvarig samarbeid med Renault Trucks. De syv Renault Trucks T 520 High er spesielt godt utrustet. Vi kan bare nevne den sofistikerte 13 liters motoren på 520 hestekrefter og førerhuset High Sleeper Cab, med en innvendig høyde på 2,05 meter. Red Bull-sjåførene kan nyte enkelt girskfit takket være den automatiske girkassen Optidriver. Og fartreduksjonen er like behagelig takket være retarderne Optibrake+ og Voith.