E-Tech-serien

Rekkevidde til elektriske vare- og lastebiler

Off
p041019

Beregn rekkevidden til din fremtidige elektriske lastebil eller varebil

Renault Trucks kan hjelpe deg i alle deler av overgangen til elektriske kjøretøy med verktøy som gjør at du kan fastslå hvilke avstander du kan dekke basert på din bruk. Prøv simulatoren under og på få klikk kan du beregne forventet rekkevidde på ditt fremtidige kjøretøy basert på bruk, miljø, temperatur og grad av last.

Modell

Bruk

Type kjøring

Temperatur : 0°

Last : 50%

Med disse faktorene kan du forvente denne maksimale rekkevidden på lastebilen:

0km
km
450km

Den beregnede rekkevidden er avhengig av den individuelle bruken av bilen, utstyret og andre eksterne faktorer. For alle modeller er rekkevidden beregnet på begynnelsen av batteriets liv med det maksimale antallet batteripakker. Rekkevidden er kun et estimat og er ikke forpliktende.

 

Hvis du ønsker en personlig beregning som er tilpasset din virksomhet ber vi deg kontakte våre eksperter som gjerne hjelper deg med spesifikke ruteberegninger basert på behovene og rutene dine.

Jeg samtykker i at når jeg sender inn dette skjemaet så kan Renault Trucks lagre mine personlige data så lenge det er nødvendig for å ta stilling til informasjonen du sender inn og for å kunne kontakte deg om denne henvendelsen. Mine data kan også overføres til Renault Trucks partnere og distributører hvis det er nødvendig for å behandle din forespørsel.

Hvilke faktorer påvirker rekkevidden til en elektrisk lastebil?

Strømforbruket til et elektrisk kjøretøy avhenger av flere faktorer. Ved å bli kjent med dem på forhånd kan du vurdere behovene dine og rekkevidden til dine elektriske lastebiler.

Hastighet

Det er en direkte sammenheng mellom farten til lastebilen og energien den forbruker. Jo raskere den kjører, jo mer energi bruker den. Dette betyr at det er viktig å ha et bevisst forhold til hastighet. Det er greit å vite at energi kan føres tilbake til batteriet gjennom regenerativ bremsing. Hvis den brukes riktig, kan rekkevidden økes.

Topografi

Terrenget har også en avgjørende rolle for rekkevidden. I motbakker bruker motoren mer energi og rekkevidden blir kortere. Imidlertid lader en elektrisk lastebil batteriet i nedoverbakkene, siden motoren bremser og lager strøm som sendes tilbake til batteriet. Dette betyr at en kupert rute ikke hindrer deg i å investere i en elektrisk lastebil.

Utstyr

Batteriet i en elektrisk lastebil driver også utstyret i bilen. Derfor påvirker også bruk av aircondition og oppvarming rekkevidden til batteriet. Vi anbefaler å bruke dette utstyret sparsommelig.

Last

På samme måte som versjonen med forbrenningsmotor vil rekkevidden til en elektrisk lastebil være avhengig av hvor mye last som fraktes. Jo tyngre last, jo mer blir rekkevidden redusert.

Kjørestil

For å få best mulig rekkevidde på en elektrisk lastebil er det anbefalt å venne seg til en smidig kjørestil og sjåfører blir oppfordret til å kjøre rasjonelt eller «økonomisk». Smidig kjøring og bruk av regenerativ bremsing er praksis som optimaliserer lastebilens rekkevidde.

Oppdag alle våre elektriske kjøretøy og tjenester

Renault Trucks E-Tech D Electric

Renault Trucks E-Tech D WIDE Elektrisk

Renault Trucks E-Tech Master Elektrisk

Renault Trucks E-Tech T Elektrisk

Renault Trucks E-Tech C Elektrisk

Last ned vår informasjonsbrosjyre og få en trinnvis veiledning til en smidig overgang til en bærekraftig bilflåte.

Hvilken support finnes for overgangen til elektriske lastebiler?

Det å velge en elektrisk lastebil eller varebil er den mest effektive måten for ditt selskap å senke CO2-utslippene. Renault Trucks tilbyr det bredeste utvalget av elektriske lastebiler på markedet, fra 3,1 til 50 tonn. Vi tilbyr tjenestene til våre eksperter på elektriske kjøretøy som vil hjelpe deg med overgangen. Først for å hjelpe deg med å finne ut av behovene dine, optimalisere eietidskostnadene eller finne ut av CO2-vurderingene. Dernest når det gjelder å velge kjøretøyet gir vi deg utstrakt hjelp, fra kjøpsprosessen til å overvåke driften av dine elektriske lastebiler. Renault Trucks er din partner i arbeidet med å senke CO2-utslippene og overgangen til elektriske kjøretøy.