Tjenester

Sikre at ditt kjøretøy er klart med våre Uptime-tjenester

Renault Trucks T on the road

Vi Renault Trucks gjør kjøretøyet ditt mer lønnsomt ved å tilpasse og forbedre vedlikeholdsplanen og prøve unngå uventede driftsstans. Vi utvikler teknologier og løsninger som gjør det stadig enklere å hjelpe forutse det som tidligere ikke var mulig.

Renault Trucks T High service station

 

PERSONLIG VEDLIKEHOLDSPLAN

Planen blir tilpasset og satt i gang av din kontaktperson, og er basert på kjøretøyets faktiske parametre og profil.

  • Ved å planlegge vedlikehold og samle sjekkpunktene i færre verkstedbesøk reduserer man nedetid.
  • Du beholder kjøretøyets opprinnelige ytelse, og annenhåndsverdien øker ved å bruke pålitelige, solide og godkjente originaldeler, som dekkes av en utvidet garanti på 2 år.

LEGG EN PLAN OG PRIORITER VEDLIKEHOLD 

Renault Trucks gir deg best mulig oppetid med en vedlikeholdsplan som overvåker slitasje på komponenter og tidlige tegn på mulig driftsstans. PREDICT gjør det mulig å håndtere forretningsdriften med full sinnsro!

Predict-illustrasjon 1
Et dynamisk vedlikeholdsprogram

 

Predict-illustrasjon 2
Den mest nøyaktige måten å måle slitasje.

 

Predict-illustrasjon 3
Koordinering tilpasset håndtering av uventet driftsstans.

LENGRE VEDLIKEHOLDSINTERVALLER MED ODI* 13L

Oljeskiftintervallet for 13-liters motorer har blitt utvidet til 150 000 kilometer eller 18 måneder (mot tidligere 100 000 kilometer eller 12 måneder). Dette resulterer i lavere vedlikeholdskostnader (arbeid og deler), en vedlikeholdplan som minimerer nedetid på verkstedet samt gir ekstra drivstoffbesparelser.

* Optimalisert Oljeskiftintervall

 

PROBLEMLØSING 24/7

Et nettverk av eksperter svarer på 16 språk, og du får personlig assistanse av en koordinator som blir din kontaktperson gjennom hele supportoperasjonen.

Denne koordinatoren finner ut hvor du befinner deg ved å bruke 24/7-knappen i førerhuset,* uansett hvor du ringer fra, og holder deg oppdatert om når teknikeren fra Renault Trucks vil nå fram.

Nødreparasjoner foretas av teknikere med spesifikk utdannelse innen driftsstans og de er utrustet med dedikerte diagnoseverktøy.

* Avhengig av lastebilens tilvalg.

RING 00 800 1234 24 24

Du kan også ringe våre eksperter, som sitter klare 7 dager i uken, 24 timer i døgnet for å gi deg assistanse. De holder deg oppdatert under prosessen med å reparere og få ditt kjøretøy tilbake på veien.

24-7

 

24-7

VEIHJELP

Renault Trucks Financial Services gir deg en omfattende og pålitelig veihjelpstjeneste som er enkel å bruke, noe som gir både deg og sjåføren trygghet hvis veihjelp skulle bli nødvendig. 

  • Tilgjengelig 24 timer i døgnet og 7 dager i uken i hele Europa.
  • I «utvidet» versjon er også sjåførtjenester tilgjengelig (transport, overnatting, hjemreise etc.).
  • Veihjelpspakken tilbys som et tilvalg til Start & Drive servicekontraktene, men er også tilgjengelig for kunder uten disse kontraktene.

For mer informasjon, vennligst kontakt oss.

contact renault trucks
Ditt kjøretøy er alltid tilgjengelig, noe som gir deg sinnsro og lar deg fokusere på forretningsdriften.
Set canonical URL
Off