Transportløsning

Transporter gods effektivt på alle slags veier

Bygg og anlegg

5min
Renault Trucks C

Uansett om du håndterer korn, fast eller flytende bulk så er frakt av gods avhengig av en allsidig lastebil som håndterer alle slags veier og værforhold. Dette er noe vi kan hjelpe deg med takket være våre veltilpassede produkter og tjenester.

Godstransport: En robust men likevel komfortabel lastebil

Når du frakter gods må du ofte laste på steder som er vanskelig tilgjengelig, på ustabil grunn og noen ganger i ganske dårlige forhold. For å sikre best mulig sikkerhet og jevn motorkraft har Renault Trucks C-modellen et forsterket chassis og motorer fra 380 til 520 hk, med maksimal moment tilgjengelig også i lave gir, helt fra 900 rpm.

Renault Trucks C

Ved løse forhold har Optidriver automatgirkassen en off-road-modus som hjelper tilpasse girskiftene til vanskelige forhold.

For å unngå skader fra dårlige veier har Renault Trucks C støtfanger med stålhjørner og gitter foran hovedlyktene som standard. Kjører du ofte utenfor offentlig vei kan du få installert en støtfanger i helstål.

° Angrepsvinkelen til Renault Trucks C sin støtfanger i helstål.

Lastebilene kan derfor kjører på alle slags underlag uten problem. I tillegg kan chassiset bli forsterket på flere nivåer langs sidedelene for å sikre rammens mekaniske styrke.

Renault Trucks C

Når du er tilbake på veien kan Renault Trucks C-modellen gi alle fordelene ved en langtransportlastebil. Trapesformen forbedrer aerodynamikken takket være frontrutens 12° hellingsvinkel. Drivstofforbruket blir derfor lavere.

Renault Trucks K kan også møte dine transportbehov – enten du frakter bulk eller ikke. Den er designet for anleggsarbeid og tilpasser seg dine begrensninger takket være sin kraftige motor og store lastekapasitet.

RENAULT TRUCKS K 520 - REUNION ISLAND - ST2D

Sikre dine sjåførers komfort og sikkerhet

Renault Trucks C er utviklet som en langtransportbil og tilbud all den komfort og sikkerhet du kan forvente fra denne type kjøretøy. Dører som kan åpnes 85° og brede, sklisikre trinn gir enklere tilgang til førerhuset. Et ekstra trinn på siden og et håndtak på taket gjør det enkelt og sikkert å inspisere lasten.

Renault Trucks C cabin
Renault Trucks C steps

Førerhuset sitter langt fremme og gir sikt i alle retninger. Et romslig oppholdsareal på over 2,5 meter inneholde en eller to senger. Alle kontrollene er samlet rundt rattet, slik at sjåføren aldri trenger løfte øynene fra veien. For sin egen sikkerhet og med tanke på lasten kan de stole på flere assistansesystemer – som bakkestartassistent, elektronisk stabilitetskontroll og automatisk nødbremsing.

Øk oppetiden for kjøretøyet

For å støtte din transportvirksomhet tilbyr Renault Trucks flere løsninger for å minske dine vedlikeholdskostnader. Når du trenger å bytte deler på kjøretøyet, kan du for eksempel velge å bruke Standard Byttedeler. I stedet for å bytte delen med en helt ny, har Renault Truck et resirkuleringssystem for brukte deler. De blir overhalt i vår spesialiserte fabrikk og følger en protokoll med strenge tester før de blir godkjent og tatt inn på markedet igjen. Våre overhalte deler tilbyr den samme ytelse som helt nye, og nyter godt av vår 2-års garanti på monterte deler. De er også rimeligere enn nye deler.

Du kan også planlegge vedlikeholdskostnader for dine kjøretøy ved å velge en vedlikeholdskontrakt. En tilrettelagt vedlikeholdsplan kan spenne over alt fra 2 til 7 år og inntil 250 000 km i året. Den kan tilpasses din virksomhet og kjøretøy, basert på modell og bruksområde.

For å ta det enda ett hakk videre tilbyr Renault Trucks en innovativ tjeneste som skal forhindre driftsstans. Predict kombinerer det beste av teknologi og menneskelig kunnskap. Dataene til lastebilen din blir registrert i en dedikert digital plattform, som avgjør hva som trengs av vedlikehold basert på bruk. Når det blir nødvendig å foreta en utbedring eller en del er utslitt, vil din rådgiver kontakte deg for å sette opp en avtale før du får en driftsstans. Derfor kan du velge å sette kjøretøyet på verkstedet på et tidspunkt som minst mulig påvirker din virksomhet.

Godstransport: Reduser drivstofforbruk

Renault Trucks C-serien er utviklet for å sikre optimal hastighet samtidig som at drivstofforbruket er så lavt som mulig. Den har en automatisk Optidriver-girkasse, som bidrar til lavere forbruk, nemlig gjennom Fuel Economy-modusen. Med Optifleet, det smarte flåtestyringsverkøtyet til Renault Trucks, kan du redusere forbruket enda mer. Løsningen brukes til å samle spesifikke forbruksdata for hvert kjøretøy og hvordan de kjøres av sjåførene. Du kan for eksempel få «drivstoffvarsel» ved unaturlig høyt forbruk, forbruk ved tomgang og se hvor mange ganger bremsepedalen ble brukt. Ved å GPS-spore kjøretøyene kan du planlegge kjørerutene så de er så effektive som mulig. Hvis en rute eller bestilling blir endret kan du sende en melding direkte til sjåføren og planlegge en ny rute med full oversikt over hvor alle dine kjøretøy er. 

Finansier dine transportkjøretøy enkelt

Godstransport krever høy lønnsomhet. Finansieringstilbudene fra Renault Trucks tilpasses dine behov og begrensninger. Din rådgiver kan hjelpe deg beholde likviditeten og optimalisere belåningen din, ved at du kan velge leasing, lånekjøp eller leie.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON!

Jeg samtykker i at når jeg sender inn dette skjemaet så kan Renault Trucks lagre mine personlige data så lenge det er nødvendig for å ta stilling til informasjonen du sender inn og for å kunne kontakte deg om denne henvendelsen. Mine data kan også overføres til Renault Trucks partnere og distributører hvis det er nødvendig for å behandle din forespørsel.
Set canonical URL
Off