Transportløsning

Stykkgodstransport: Langtransport med total sinnsro

Distribusjon

Langtransport

5min
T Range Optifuel Challenge

Når du frakter stykkgods er uforutsette hendelser aldri gode nyheter. Du trenger forutsigbarhet og transportløsninger som begrenser kostnader og øker lojaliteten hos sjåførene.

Renault Trucks T: Den perfekte lastebilen for økt produktivitet

Renault Trucks T-serien ble designet for langtransport. Det er vårt beste kjøretøy tilpasset stykkgodstransport. Renault Trucks T- eller T High-modellene tilbyr pålitelighet, høy ytelse og fantastisk komfort. Kombinert med Renault Trucks' tjenester kan du øke lønnsomheten i bedriften din og bedre oppetiden. Euro 6-motoren sikrer høy gjennomsnittsfart og utmerket kjørekomfort, samtidig som den begrenser forurensning og drivstofforbruk.

Renault Trucks T

Langtransport: Komfort viktigst

De som kjører lange distanser er opptatt av livet på veien og dedikert i jobben sin. De tilbringer utallige timer bak rattet, noe som betyr at komforten må møte de høyeste forventninger. Når de laster inn sine eiendeler, spesielt tyngre gjenstander, så kan de bruke den ytre lasteluken og få tilgang til det innenfra. Ombord gir førerhuset perfekt sikt og letter manøvrering under lasting og lossing.

Renault Trucks T High accessories

 

Førerhuset i Renault Trucks T High har et fullstendig flatt gulv og over 2 meter høy takhøyde, som gjør det enkelt å bevege seg rundt, i tillegg til en 2,5 meter lang seng. Et stille elektrisk kjøleskap på 40 liter kan plasseres mellom forsetene og et sammenleggbart bord kan også installeres (maxispace cab).

Renault Trucks T High Truck cabin
Renault Trucks T High accessories

Mange andre tilbehør fra Renault Trucks er tilgjengelig for å løfte komforten eller sikkerheten enda ett hakk. For eksempel en luftblåser for raskt å rengjøre førerhuset, tyverisikring av tanken eller en ekstra dørlås som hindrer innbrudd kan være veldig nyttig på natten.

Renault Trucks T High cabin

Godstransport: Lokal distribusjon

Hvis dine oppdrag dreier seg om levering av stykkgods i bynære områder eller lokal distribusjon, så kan du velge vår Renault Trucks Master. Denne varebilen finnes i totalvekt mellom 3,3 og 4,5 tonn med vogntogvekt opptil 7,5t, er veldig enkel å manøvrere i byen og har en lav lasteterskel, som gjør arbeidet enklere. Lastevolum inntil 17 m3 (eller 5 euro-paller) og lastekapasitet inntil 2332 kg, avhengig av modell. For å redusere drivstofforbruket er den utrustet med automatgir og eco-modus, i tillegg til girskifthjelp og start/stop-system.

Hvis du er ute etter å dramatisk kutte drivstoffkostnader eller trenger å kjøre i områder hvor det er begrensninger på utslipp og støy, anbefaler vi Renault Trucks Master Z.E. Denne helelektriske varebilen er tilgjengelig i seks forskjellige versjoner, og har en WLTP-rekkevidde på 120 kilometer med et 33 kWh batteri.

Versjonene inkluderer varebil, plattform-modell eller chassis. Den kan enkelt tilpasses alle dine behov og tilbyr en lastekapasitet på inntil 1720 kg og et lastevolum inntil 22 m3.

Fordel kostnadene over lenger tid

Innen langtransport kan logistikkproblemer ha store konsekvenser. For at du skal kunne spre kostnader og begrense uforutsette hendelser tilbyr Renault Trucks Start & Drive servicekontrakter som inkluderer en tilpasset vedlikeholdsplan som går over 2 til 5 år og opptil 250 000 kilometer i året – avhengig av hvilket kjøretøy og bruksområde. På denne måten kan du redusere utgifter ved driftsstans, gjøre administrasjonen enklere og sikre høy ytelse på dine kjøretøy på lang sikt.

I tillegg kan kjøretøyene dine få raskt og effektivt ettersyn takket være Renault Trucks' utstrakte nettverk i Norge og Europa.

Reduser drivstoffkostnader

Drivstofforbruket og sjåførenes kjøremønster har direkte påvirkning på ditt regnskap. Kjøretøy fra Renault Trucks er utviklet for å bruke så lite drivstoff som mulig. Førerhuset på Renault Trucks T er trapesformet og har en frontrute som heller 12 grader for å bedre aerodynamikken og redusere forbruket. Våre DTI 11- og DTI 13-motorer ble også designet for å gi god gjennomsnittsfart.

Renault Trucks T eller T High kan få andre tillegg som gir dem enda høyere ytelse, takket være Eco Fuel-pakken, som inkluderer: 

  • Eco Cruice Control-modus på Optidriver-automatgirkassen
  • Kompressor som kobles ut når den ikke lader luft
  • Variabel styrepumpe
  • Automatisk motorstopp

Uansett vet vi at forbruk er ikke bare avhengig av kjøretøyet, men også av hvordan det kjøres. Å utdanne sjåfører i effektiv kjøring spiller en viktig rolle i å redusere hele flåtens forbruk. For å hjelpe deg med dette har Renault Trucks Optifuel-løsninger tilgjengelig. Du kan få tilgang til ekstremt presise forbrukstall for alle dine kjøretøy, i tillegg til informasjon om hvordan de blir brukt.

StepC_D

 

Langtransport: Følg leveringen i sanntid

På samme måte som at uforutsett vedlikehold aldri er ønsket, kan uventede hendelser i logistikken rask få negativ påvirkning på din virksomhet. Vår smarte Optifleet flåtestyringsløsning kan brukes til å effektivt planlegge dine kjøreruter og visualisere dine kjøretøy i sanntid takket være GPS-sporingsfunksjonen. Du får enkelt tilgang til forbruksdata og kjøretid på hvert kjøretøy. Hvis en kunde endrer en ordre eller du ser at du kan smette inn en levering, kan du omdirigere sjåfører eller enkelt tildele dem et nytt oppdrag uten noe styr.

Finansier dine langtransportkjøretøy

Renault Trucks kan hjelpe deg finansiere dine kjøretøy. Våre forskjellige formler tilpasses din internasjonale transportvirksomhet og til den høye kjørelengden det innebærer. For eksempel kan vi tilby en alt-i-ett leasing-løsning, så du har full kontroll over din TCO (Total Cost of Ownership) uten ekle overraskelser. Våre rådgivere veileder deg, så du velger løsningen som passer deg best.

KONTAKT OSS FOR MER INFORMASJON!

Jeg samtykker i at når jeg sender inn dette skjemaet så kan Renault Trucks lagre mine personlige data så lenge det er nødvendig for å ta stilling til informasjonen du sender inn og for å kunne kontakte deg om denne henvendelsen. Mine data kan også overføres til Renault Trucks partnere og distributører hvis det er nødvendig for å behandle din forespørsel.
Set canonical URL
Off