Transportløsning

Kostnader for elektriske lastebiler: er det dyrt?

#JoinTheGoodMove

Elektriske drivlinjer

4min
Deliver with a Renault Trucks Master E-Tech
Innholdsfortegnelse
  Renault Trucks E-Tech range outside

   

  Renault Trucks E-Tech Master parked

  Kontraktsfestet batteriliv 

  Batterier kan være en grunn til bekymring hvis du ønsker å gå over til elektriske lastebiler. For at du skal være trygg lover vi å ta ansvar for batterihåndtering gjennom hele kjøretøyets livssyklus; enten det er vedlikehold, rekondisjonering, gjenbruk eller resirkulering. Vi er også den eneste produsenten som garanterer deg i kontrakten, et brukbart energinivå etter hver full lading gjennom hele tiden du eier kjøretøyet med vårt batteriløfte. 

  Vedlikeholdskontrakter 

  Ved salg av elbiler tilbyr vi vår Start & Drive Excellence-vedlikeholdskontrakt som inkluderer prediktivt vedlikehold, slitasjedeler, reparasjoner og 24/7 havariassistanse (berging inkludert) slik at du kan fordele vedlikeholdskostnadene til lastebilene dine over kontraktsperioden. Du vil ikke få noen ubehagelige overraskelser eller uventede kostnader. Renault Trucks elektriske kjøretøy har to års garanti og du kan tegne en vedlikeholdskontrakt i inntil ti år. 

  salesman talking with a client at his desk

  Ved hvert trinn i overgangen til elektriske lastebiler er Renault Trucks her for å støtte virksomheten din: tilpasset analyse av aktiviteten din, anbefalinger av de mest passende lastebilene, prosjektstyring av ladeinfrastruktur og daglig bruk av lastebilene dine. Vi håndterer alt slik at du kan konsentrere deg om kjerneaktivitetene dine. Ikke nøl med å kontakte oss for å få et personlig tilbud eller råd fra våre eksperter. 

  Jeg godtar at når jeg sender inn dette skjemaet, vil Renault Trucks lagre og beholde mine personlige data så lenge det er nødvendig for å vurdere informasjonen som er gitt og for å kunne kontakte meg tilbake om dette spesifikke emnet. Mine data kan også bli overført til Renault Trucks partnere og distributører som vil kunne håndtere etterspørselen min.
  Set canonical URL
  Off