Tjenester

Renault Trucks, et nettverk av eksperter

RENAULT TRUCKS, AN EXPERT NETWORK

ALLTID I NÆRHETEN MED RENAULT TRUCKS-NETTVERKET

Renault Trucks hjelper deg raskt og effektivt der du er, med våre mer enn 1400 servicesentre i hele Europa.

ET NETTVERK AV OG FOR PROFESJONELLE

Du kan stole på de profesjonelle på Renault Trucks servicesentre, som jevnlig får utdanning i de nyeste diagnoseverktøyene og er utstyrt med spesifikt og effektivt utstyr tilpasset teknologien i ditt kjøretøy.

ET NETTVERK PROFESJONELLE

 

RENAULT TRUCKS ORIGINALDELER

Reservedeler som er designet og godkjent for kjøretøy fra Renault Trucks møter de mest krevende standarder for pålitelighet, sikkerhet og miljø. Dette betyr at de må etterkomme de strengeste spesifikasjoner innen disse områdene, slik at de passer perfekt i din lastebil. Våre reservedeler gjør at kjøretøyet ditt beholder sin opprinnelige ytelse, slik at du kan møte kravene fra bedriften din: Mobilitet, rekke leveringsfrister og sikkerhet.

 

RENAULT TRUCKS STANDARD BYTTEDELER

24-7

Bruk av standard byttedeler involverer at slitte eller defekte deler blir byttet med garantert originale deler, som lar bilen få tilbake sin opprinnelige ytelse gjennom en industriell overhaling med strenge spesifikasjoner. Denne måten å resirkulere deler på bidrar til selskapets arbeid med bærekraftig utvikling.

  • Ypperlig kvalitets-/prisforhold
  • Kvalitet og ytelser som svarer til nøyaktig de samme kravene som for nye produkter.
  • Pålitelige deler som er spesielt utviklet og godkjent for Renault Trucks-biler.
  • 2000 referansdeler som dekker alle de viktigste behov.
  • Et verdensomspennende nettverk av kompetente fagfolk.

 

VÅR 2-ÅRS GARANTI

Garantie 2 ans

Renault Trucks originaldeler er bevis på vår langsiktige forpliktelse til deg og din bedrift: Maksimal oppetid og minst 12 måneder garanti, utvidet til 24 måneder hvis delen er montert av en kvalifisert tekniker. Noe som gir ro til sjelen.

2 ÅRS GARANTI PÅ RESERVEDELER MONTERT AV EN KVALIFISERT TEKNIKER

Du kan være sikker på at våre godkjente Renault Trucks-verksteder kun monterer originale Renault Trucks-deler. Alt vedlikehold blir utført av våre kvalifiserte teknikere, som hele tiden holdes oppdatert innen de siste teknologiske utviklinger. Våre verksteder er utstyrt med effektive diagnosesystemer, alt vi trenger av spesialiserte verktøy og all den siste dokumentasjonen. Garantien på 2 år på reservedeler beskytter kjøretøyet ditt og gir utmerket verdi for pengene.

Vennligst kontakt oss hvis du har spørsmål om vårt nettverk og tilbud på reservedeler.

 

Set canonical URL
Off