Transportløsning

Betongtransport: Håndter, planlegg og øk lønnsomheten for dine leveranser

Bygg og anlegg

5min
renault trucks c concrete truck

Betongtransport har veldig spesifikke utfordringer. I tillegg til at du trenger en pålitelig og manøvrerbar bil må du mest mulig effektivt få med deg så mye betong som mulig på kortest mulig tid. Renault Trucks er klar til å hjelpe deg med våre produkter og tjenester som er spesialutviklet for betongtransport.

Økt lønnsomhet for betonglastebiler

En betongbil er ulik alle andre lastebiler. Den er like mye maskin som et transportmiddel. For at den skal være lønnsom må den frakte så mye betong som mulig. For å få til dette må den være så lett som mulig. Derfor bruker Renault Truck chassiset fra C-serien, slik at betongblanderen du ønsker kan monteres, og nyttelasten være høyest mulig. Med Renault Trucks C XLOAD tilbyr vi den letteste 8x4 betongbilen med tvillingmonterte hjul på markedet (UTAC-godkjent).

kg Dette er egenvekten til vår Renault Trucks C XLOAD 8x4

Chassiset er eksepsjonelt lett og du kan få en betongblander på 7,5 til 8 m3. Siden du får med deg mer betong per tur kan du levere mer per dag, redusere kostnadene dine og øke lønnsomheten.

Renault Trucks C x-load
Renault Trucks C x-load

Reduser leveringstiden for din betongbil

Betongbiler har en spesielt kompleks utforming. Renault Trucks er tilgjengelig for å hjelpe deg med å konfigurere alt etter hvilket behov du har, slik at den kan blir levert på kortest mulig tid. Chassiet til Renault Trucks C-modellen kan utstyres med spesielle fester for betongblandere, alt etter påbyggerens anbefalinger:

  • Det kan settes av plass til kraner for pumpebiler.
  • Høykapasitets kraftuttak for betongpumper.
  • Innfestingene er utformet for å sikre optimal vektfordeling.

Alt dette gjør arbeidet til påbyggeren lettere og har direkte påvirkning på leveringstiden, noe som gjør kjøretøyene tilgjengelig mye raskere. For å gjøre det enda enklere kan Renault Trucks tilby alternativer som er tilpasset betongblandere fra de to største leverandørene. Dette sikrer kortere leveringstid og perfekt kompatibilitet mellom chassis og den valgte blanderen.

 

Solide og pålitelige kjøretøy for din betongtransport

Før de forlater våre fabrikker blir alle kjøretøy kvalitetssikret for å sikre at de er solide og pålitelige. Renault Trucks C-modellen har flere fordeler som gjør at sjåfører kan levere til alle anleggsplasser, til og med de som er vanskeligst å komme til:

  • 24° angrepsvinkel
  • Bakkeklaring under tanken på inntil 440 mm
  • Liten svingradius
  • Optidriver Xtended girkasse, med to krabbegir og off-road-modus for enda enklere kjøre med tung last på ujevne underlag.

Styr flåten etter dine behov

Når du driver med betongtransport er du ofte mer opptatt av driftstid på motoren enn kilometerstand. Derfor har våre kjøretøy har motortimeteller sånn at du vet akkurat hvor lenge de har vært i drift. Denne dataen kan mates tilbake til Optifleet. Dette smarte flåtestyringsverktøyet kan vise seg svært nyttig for å planlegge reiserutene enkelt og effektivt. Takket være geolokalisering kan du gjøre endringer direkte og varsle sjåførene hvis tidsplanen endres eller det oppstår behov på en byggeplass. Du kan også overvåke bruken av lastebilen ved å spore spesifikke data: Drivstofforbruk (i liter eller i prosent av tid på veien) mens du kjører eller du bruker kraftuttaket, tid på tomgang og hvor forutseende sjåførene er. Dette er et nyttig verktøy for å sikre at lastebilene dine og sjåførene blir benyttet på den mest optimale og lønnsomme måten for din virksomhet.

Øk dine kjøretøys oppetid

Hvis virksomheten din baserer seg på mottoet «bedre føre var enn etter snar» vil Renault Trucks individuelt tilpassede vedlikeholdsplan, Predict, være perfekt for deg! Den kombinerer det beste av teknologi og mennesklig inngripen. På kjøpstidspunktet blir lastebilens tekniske data integrert i en digital plattform som jevnlig analyserer dem og sender varsler til din rådgiver, som informerer deg om vedlikehold som må gjøres og lager en avtale som forstyrrer virksomhetens daglige aktiviteter minst mulig. På denne måten kan du øke kjøretøyets oppetid og unngå uforutsette driftsstans.

 

Optimaliser driftskostnader

Betongtransport er en spesiell virksomhet og Renault Truks er veldig klar over dette. Våre team er tilgjengelig for å hjelpe og gi deg råd om finansiering og vedlikehols – så du kan holde kostnadene under kontroll.

Reduser vedlikeholdskostnader

Innen betongtransport blir kjøretøy ofte satt under alvorlig press, og mekaniske deler kan lide under dette. For å redusere vedlikeholdskostnader tilbyr Renault Trucks Standard Byttedeler: Vi bytter brukte deler med garantert originale deler som vi har overhalt selv. Disse delene oppfyller de samme kravene som nye og har to års garanti (deler og arbeid), til en lavere pris. En flott løsning for regnskapet ditt, lastebilene dine og miljøet.

Tilpass finansieringen

Du kjenner bransjen din, og det gjør vi også. Renault Trucks' rådgivere kjenner dine utfordringer og er her for å hjelpe deg. De foreslår finansieringsløsninger som best passer hver av dine betongbiler. Finansieringsløsningene våre er fleksible og tar høyde for leveringstiden. På samme måte er nedbetalingsplanen og -tiden tilpasset den lave kjørelengden man vanligvis har i denne typen arbeid. Målet er alltid det samme: Å optimalisere driftskostnader og øke din virksomhets lønnsomhet.

 

Kontakt oss gjerne, så kan vi diskutere dine behov og sende deg et tilpasset tilbud.

Set canonical URL
Off