Transportløsning

Hvilket lett nyttekjøretøy bør du velge for å jobbe i vanskelig tilgjengelige områder?

3min
Renault Trucks Master 4x4 in a forest

Avhengig av  virksomheten din, kan det hende du må kjøre på veier som ikke er dekket, skadet eller  dekket av snø, det kan hende du må kjøre i gjørmete terreng, kjøre over jorder eller til og med kjøre gjennom skoger. For å gjøre det mulig for deg å utføre aktivitetene dine sømløst og med full tillit, tilbyr Renault Trucks deg vårt utvalg av lette nyttekjøretøyer for terreng. 

Utvidet grep som standard: bedre kjørbarhet for lastebilen din

Renault Trucks Master og helt nye Renault Trucks Trafic er utstyrt med en kontrollfunksjon kalt "Extended Grip". På løst eller veldig gjørmete underlag forhindrer dette systemet at hjulene sklir og henger seg fast, og sikrer at hjulene opprettholder sitt kontinuerlige grep med bakken. For å oppnå dette, hvis et hjul begynner å skli, låser systemet sluttdrevet for å forhindre at hjulet snur i sporet. Extended Grip forhindrer ikke systematisk et hjul i å skli; under visse forhold lar den hjulet fortsette å rotere til det gjenvinner trekkraft. Alt dette gjøres elektronisk; systemet aktiveres via en enkelt knapp på dashbordet og kan kun aktiveres ved hastigheter under 50 km/t. 

Renault Trucks Master Red Edition
Renault Trucks Master driving in the mud
Renault Trucks Master 4 wheel drive dashboard

I tillegg til Extended Grip (som kommer som standard), har vi også «Mud and Snow»-dekk, som er tilpasset kjøring under utfordrende forhold som gjørme eller snø. For økt robusthet er motoren beskyttet under panseret av en aluminiumsbeskyttelsesplate med en tykkelse på 2 mm, eller 4 mm for tunge bruksområder. Til slutt begrenser de fremre og bakre slamskjermene sprut på karosseriet. 

Renault Trucks Master Red Edition

Renault Trucks Master, valget for 4x4 LCV

Fagfolk i skogbruk, bønder og fagfolk i byggebransjen trenger et lett nyttekjøretøy som komfortabelt kan takle våte, gjørmete, snødekte eller svingete veier. Renault Trucks Master 4x4 er designet spesielt med tanke på slike bruksområder. Den har en integrert girkasse som utvider aktivitetsfeltet, slik at det kan kjøres selv under de mest utfordrende forhold. 4x4-modus er tilgjengelig på bakhjulsdrevne versjoner med ett eller to hjul, og bør bare aktiveres når det er nødvendig, for å optimalisere drivstofforbruket i tohjulsdriftsmodus.  

Renault Trucks Master Red Edition

Overføringsgirkassen, kontrollert fra dashbordet, har flere moduser som lar deg kjøre i svært lave hastigheter og enkelt fjerne hindringer (sand, kanter, steiner, bratte bakker osv.), uavhengig av last. Den bakre differensialsperren garanterer også perfekt kontroll over trekkbarheten under alle forhold. Til slutt er kjøretøyets bakkeklaring økt til 65 mm foran og 58 mm bak ved enkelthjulsmontering (45 mm ved tohjulsmontering). 

Uslåelig servicekvalitet

Din Renault Trucks-representant er ditt eneste kontaktpunkt og vil gi deg råd om transportløsningen som passer best til dine behov. Vi vil støtte deg med personlig tilpassede vedlikeholdsplaner, servicekontrakter og passende finans- og forsikringsløsninger.  Alt er tenkt på for at du skal kunne kontrollere kostnadene dine og unngå ubehagelige overraskelser. Dette betyr at hverdagen din blir enklere og du kan jobbe med full sjelefred.   

I tillegg omfatter Renault Trucks-nettverket 1400 servicepunkter over hele Europa, som alle har en "Fast&Pro" plass dedikert spesielt til lys kommersielle kjøretøy. Det er alltid et verksted i nærheten for rask og effektiv service, uansett hvor du måtte være. I tillegg tilbyr våre servicepunkter utvidede åpningstider for å passe dine faglige begrensninger. Du vil alltid bli ønsket velkommen, enten du først er tilgjengelig om morgenen eller på slutten av dagen.  

Ikke nøl med å kontakte oss for å finne ut mer om vårt utvalg av lette nyttekjøretøyer. 

Kontakt oss

Jeg godtar at når jeg sender inn dette skjemaet, vil Renault Trucks lagre og beholde mine personlige data så lenge det er nødvendig for å vurdere informasjonen som er gitt og for å kunne kontakte meg tilbake om dette spesifikke emnet. Mine data kan også bli overført til Renault Trucks partnere og distributører som vil kunne håndtere etterspørselen min.
Jeg godtar å motta nyheter og informasjon om Renault Trucks produkter og arrangementer. Jeg vil kunne stoppe denne kommunikasjonen i hver e-post jeg mottar.
Set canonical URL
Off