BRUKTBILER

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - Brukte lastebiler, Bruktbil

DET STØRSTE UTVALGET AV BRUKTBILER

Som lastebilfabrikant pålegger renault trucks seg selv kvalitetsforpliktelser som garanterer solide og pålitelige bruktbiler.Vi arbeider tett sammen med deg via et solid forhandlernett som yter tjenester av høyeste kvalitet.


KVALITETSFORPLIKTELSER

Lastebiler som sjekkes av fagfolk.
Hver brukte lastebil som selges av Renault Trucks har blitt nøye kontrollert ved hjelp av en sjekkliste på 200 punkter. Denne kontrollen følger fabrikantens standardprosedyre, og utføres av profesjonelt personale med solid opplæring. Denne kontrollen er en rutine som garanterer en bruktbil av høy kvalitet, med ytelser som varer.

 

Bruktbiler med topp teknologi.
Hver "Used Trucks by Renault Trucks"-lastebil drar nytte av siste tilgjengelige teknologi der den er kompatibel. Dette gjør det mulig å oppnå store fordeler ved videresalg av Renault Trucks-bruktbilen.

 

SKREDDERSYDDE TJENESTER FOR DIN LASTEBIL

Din brukte lastebil drar nytte av en lang liste med tjenester som er tilpasset dine behov. Du kan velge disse når du kjøper bilen, eller når som helst hos din Renault Truck-forhandler.
Renault Trucks Selection, Finansiering, Optifuel Solutions, Optifleet ... De forskjellige tjenestene gjør at du sparer tid og penger, eller ganske enkelt kan føye til det tilbehøret som er nødvendig for ditt bruksområde.

Oppdag de spesialtilpassede Renault Trucks-tjenestene

TILGJENGELIGHET OG NÆRHET I HVERDAGEN

Ved hjelp av vårt sertifiserte USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS-forhandlernett og vår plattform used.renault-trucks.com, har du tilgang til et stort utvalg av lastebiler av toppkvalitet.

Gå til www.used-renault-trucks.com for å se alle bruktbilene som er sertifisert "Used Trucks by Renault Trucks". Uansett bruksområde finnes det et stort utvalg av trekkvogner eller langchassis som kan brukes til de aller fleste oppdrag: distribusjon, regional og internasjonal transport, langtransport, tankbil, tippbil, anlegg etc ...

 

Med Renault Trucks får du personlig støtte og assistanse i hverdagen.

Din bruktbil er registrert på over 1 500 servicesteder over hele verden slik at du raskt kan få hjelp hvor du enn måtte befinne deg. Der finner du fagfolk og mekanikere med utstyr på toppnivå, som er tilpasset teknologien i dine biler. Disse teknikerne har fått spesiell opplæring i de nye produktene og de nye diagnoseprogrammene.

 

USED TRUCKS BY RENAULT TRUCKS - VÅRE FORPLIKTELSER:

- Full åpenhet når det gjelder bilen du kjøper
- Oppgradering i overensstemmelse med fabrikantens normer
- Bruk av originale reservedeler
- Bil som oppdateres med de siste tilgjengelige teknologiene
- Bil som er registrert i hele nettverket
- Assistanse 24/7
- Forklaring om hvordan man oppnår effektiv kjøring fra første kilometer

 

used.renault-trucks.com