Transportløsning

Kjøletransport: Effektiv levering av ferske eller frosne produkter

Distribusjon

Elektriske drivlinjer

5min
Renault Trucks D Wide for refrigerated transport

Transport av ferske eller frosne produkter krever ekstremt presis temperaturkontroll, i tråd med sporbarhet og hygienekrav. Renault Truck oppfyller disse kravene med sin serie varebiler og lastebiler som er utviklet spesielt for kjøletransport. Våre team er klare til å hjelpe og rådgi deg, så du kan optimalisere lønnsomheten og styre kostnader.

Kjøretøy tilpasset dine behov for kjøletransport

Den fremste måten å sikre høyere lønnsomhet er å bruke en kjølebil som er perfekt tilpasset dine eller kundens behov. Sagt på en annen måte må du kunne frakte så mye varer som mulig samtidig som du beholder manøvrerbarheten. Derfor tilbyr Renault Trucks et vidt spekter av akselavstander for å dekke alle påbyggslengder – enten det er for lokal distribusjon med Renault Trucks Master og plattform-modellen eller for leveranser av ferske produkter med Renault Trucks D-serien, som tilbyr den største akselavstanden på markedet. Ekspertene hos Renault Trucks hjelper deg å finne konfigurasjonen som best passer begrensningene hos påbyggeren, hvor chassis-utformingen tilpasses etter behov. Vi gir dem chassis-tegninger som tilsvarer kjøretøyet nøyaktig slik det er bestilt, i tillegg til en webside med en dedikert supporttjeneste. Dette gjør at leveringstiden i påbyggsprosessen forkortes.

Å kjøpe en lastebil er så mye enklere med Renault Trucks.

Oppdag vår serie lastebiler: Renault Trucks D, D Wide, T og Master

Våre kjøretøy er kompatible med alle typer kjøleagreggater som påbyggere bruker – inkluderet helelektriske enheter som Frigoblock (Thermoking) og Eco-Drive. Vår Renault Trucks D-serie har et bakre kraftuttak på inntil 650 Nm som kan drive strømgeneratorer, og vår DTi 8-motor er utstyrt for å kunne drive Frigoblock Inverter® strømgeneratorer. Våre Original-batterier garanterer problemfri drift av kjøleagreggatet.

Dette betyr at arbeidsverktøyet ditt er klart når du trenger det og har høy ytelse.

Sørg for effektiv levering

Takket være redusert bredde og en markedets beste svingradiuser tilbyr våre kjøretøy god manøvrerbarhet. Å komme seg fram gjennom smale eller traffikerte gater går som en lek for budbilsjåføren.

Reduser og forutsi nedetid på kjøretøyet

En lastebil med driftsstans betyr færre leveranser og derfor inntektstap. Vår erfaring og ekspertise lar oss tilby deg de mest driftssikre kjøretøyene. Våre Start & Drive servicekontrakter er tilgjengelig for å hjelpe deg sikre maksimal tilgjengelighet på arbeidsverktøyet ditt, tilpasset til ditt spesifikke behov innen kjøletransport.

m Redusert svingradius for enklere manøvrering med Renault Trucks D-serien.

Sjåførsikkerhet

For å sikre at leveranser skjer til riktig tid er sjåførsikkerhet sentralt.

  • For å unngå ulykker under de mange på- og avstigningene til sjåførene, er lastebilene våre utstyrt med sklisikre trinn og ergonomiske trepunktshåndtak.
  • Når det gjelder aktiv sikkerhet hjelper flere systemer sjåføren med å forhindre ulykker, som varslingssystem for kjørefelt eller automatisk nødbremsing.

 

Reduser miljøfotavtrykket

Aktører i forsyningskjeden ser stadig lenger for å redusere sin miljøpåvirkning. For å gjøre overgangen til renere energi i kjøletransportnæringen har Renault Trucks utviklet D Wide CNG-lastebilen, som kjører på naturgass. Tilgjengelig som 4x2 med totalvekt 16 eller 19 tonn eller 6x2 på 26 tonn. Den har automatgirkasse fra Allison, som er perfekt til lokal eller regional distribusjon. Renault Trucks tilbyr en løsning sammen med Carrier, hvor kjøleagreggatet går på gass. Dette er tilkoblet et rack med fire gassflasker, slik at det kan fortsette å kjøle selv etter at motoren er stanset.

Renault Trucks D CNG
Valve for CNG refil on a Renault Trucks D

 

Den helelektriske Z.E.-serien

Vår Z.E.-serie er godt egnet til kjøletransport, samtidig som den minsker din virksomhets miljøfotavtrykk. Vår Renault Trucks Master Z.E. er helelektrisk og passer perfekt til lokal distribusjon, spesielt i lavutslippssoner. Kontakt oss gjerne og forklar dine behov, så vil vi spesiallage et tilbud akkurat for deg.

Finn ut mer om våre produkter og tjenester

Renault Trucks D

Renault Trucks D Wide

Renault Trucks Master

Set canonical URL
Off