Transportløsning

Velg en bærekraftig transportløsning fra Renault Trucks' komplette modellutvalg

Elektriske drivlinjer

4min
zoom on the logo on a Renault Trucks E-Tech D

Å velge en flåte av elektriske lastebiler er den mest lønnsomme og effektive måten å redusere CO2-utslippene på. Renault Trucks vil være ved din side gjennom hele omstillingsprosessen, slik at du trygt kan legge ut på denne reisen. Enten du har spørsmål om lovgivning, lønnsomhet, pålitelighet og vedlikehold av elektriske kjøretøy eller installasjon av ladeinfrastruktur, vil vi gi deg all informasjon og support som er skreddersydd til å hjelpe deg med overgangen.

Hold deg oppdatert på lovverket

Reduksjon av CO2-utslipp innebærer en tilnærming basert på et miljømessig, økonomisk og sosialt grunnlag. For godstransport betyr dette at lovgivningen har tiltak som kan påvirke aktiviteten på europeisk, nasjonalt og til og med lokalt nivå. Noen ganger er slik lovgivning obligatorisk, med definisjonen av lavutslippssoner i noen byer, hvor det kun bestemt hvilken maksimale forurensning det er lov å kjøre med eller et maksimalt utslippsnivå fra kjøretøy (Euro-standarder). Det kan også være insentiver som tilbyr økonomisk støtte for å hjelpe deg med å oppdatere flåten din med elektriske lastebiler. Våre eksperter vil hjelpe deg med å søke om statlige tilskudd som er tilgjengelige. På denne måten kan du redusere kostnadene med å anskaffe en elektrisk bilpark og raskere se avkastning på investeringen og redusere utslippene fra virksomheten din.

Gjør flåten din karbonnøytral samtidig som du holder kostnadene nede

For tiden koster en elektrisk lastebil mer i innkjøp enn en tilsvarende dieseldrevet lastebil. Men når man ser på driftskostnader, koster en elektrisk lastebil mindre fordi teknologien i elektriske kjøretøy reduserer de ekstra og variable flåtekostnadene dine betraktelig. Den viktigste kostnadsposten som reduseres er drivstoff. I tillegg krever elektriske lastebiler mindre vedlikehold: den elektriske motoren har et enklere design og har mindre slitasjedeler. Hvis vi ser på det større bildet, og tar hensyn til TCO (Total Cost of Ownership), reduseres forskjellen i kostnad til en diesellastebil betraktelig.

I tillegg kan vi tilby service- og vedlikeholdskontrakter for å gi en transparent og helhetlig oversikt over faktiske kostnader gjennom hele kontrakttiden (som vanligvis er mellom syv og ti år). Vi vil også hjelpe deg med finansieringsløsninger som er tilpasset dine behov. Med Renault Trucks Financial Services kan du gjøre flåten din karbonnøytral uten å påvirke lønnsomheten.

Sens du service

Velprøvd teknologi du kan stole på

Elektrisk teknologi er ikke noe nytt. Hos Renault Trucks har vi solgt elektriske kjøretøy i mer enn 10 år, og disse brukes av våre kunder hver dag. Serieproduksjon startet i 2020. Denne erfaringen gjør at vi kan tilby en rekke elektriske lastebiler i dag, med våre Renault Trucks E-Tech Master, E-Tech D Wide, E-Tech D, E-Tech C og E-Tech T. Vårt omfattende modellutvalg dekker de fleste krav til levering og distribusjon. Store selskaper stoler på oss og har valgt en 100 % elektrisk flåte i stor skala, slik som det sveitsiske kooperativet Migros Aare, Feldschösschen, det sveitsiske datterselskapet til Carlsberg Group og til og med Urby-selskapet (Groupe La Poste).

Du kan være trygg på ekspertisen til våre verkstedteknikere som får kontinuerlig opplæring i den nyeste teknologien. I tillegg er nettverket vårt fullt utstyrt for service på elbilene dine. Til slutt gir vi et løfte på ytelse for batteriene våre gjennom Start & Drive Excellence-kontraktene våre, slik at du kan være trygg hele tiden kjøretøyene dine er i bruk.

Renault Trucks E-Tech D Wide plaque

Ladeinfrastruktur tilpasset dine forhold

Når du skal bytte til en elektrisk lastebilflåte krever det at du tenker nytt rundt logistikkkjeden din. Derfor vil vi hjelpe deg både i utformingen av prosjektet og i prosjektledelsen av arbeid og vedlikehold av ladeinfrastrukturen din. Det finnes lastbalansering eller smarte ladeløsninger som lar deg utnytte infrastrukturen dine best mulig. Optifleet, vårt innebygde flåtestyringsverktøy, er en løsning for å koordinere flåten din og lære sjåførene dine hvordan de best mulig kjører elektriske kjøretøy. Med godt utformet infrastruktur som brukes effektivt, opplært personell og vår support, vil du oppnå best mulig bruk, rekkevidde og pålitelighet til dine elektriske lastebiler, noe som gir en økning av lønnsomheten din. For å yte det lille ekstra vil vi også gi deg råd om hvordan du kan strømlinjeforme strømforbruket og gi anbefalinger basert på analyse av dine ruter for å gjøre dem så kostnadseffektive som mulig. I tillegg kan vi estimere reduksjonen av CO2-utslippene dine.

Jeg godtar at når jeg sender inn dette skjemaet, vil Renault Trucks lagre og beholde mine personlige data så lenge det er nødvendig for å vurdere informasjonen som er gitt og for å kunne kontakte meg tilbake om dette spesifikke emnet. Mine data kan også bli overført til Renault Trucks partnere og distributører som vil kunne håndtere etterspørselen min.
Set canonical URL
Off