Om oss

Design

renault trucks design

DESIGN MED DRIVSTOFFØKONOMI SOM MÅL

Renault Trucks foregriper fremtiden ved å dele sin visjon om en absolutt avantgardistisk design, og ved å gjøre de nyeste og beste innovasjoner umiddelbart  tilgjengelige for sine kunder.

2012 - Ved IAA-messen i Hannover fremlegger Renault Trucks en studie i industriell design, i form av en stor langtransportbil der all vekt er lagt på drivstofføkonomi. Kjennetegnene til denne nye modellen er noble materialer, utpregede aerodynamiske detaljer og teknologiske innovasjoner som på sikt vil gi Renault Trucks en klar retning å følge når det gjelder forskning innen drivstoffbesparing.

”Arbeidet med CX/03 er en studie i industriell design, og ikke en studie i utseende”, påpeker Hervé Bertrand, designdirektør hos Renault Trucks. Denne lastebilen er et naturlig resultat av det forskningsarbeidet som allerede er nedlagt på dette området, som for eksempel Optifuel Lab. ”Denne modellen har som mål å gi det aller beste av alt det Renault Trucks har å tilby når det gjelder drivstofføkonomi,” fortsetter Hervé Bertrand ”og å gi oss en klar retning å følge for alt fremtidig forskningsarbeid.” Hvert eneste element på bilen har en meget presis funksjon, med aerodynamikk og effektivitet som klare mål.

Hos Renault Trucks handler det om å integrere kundenes ønsker om fremtiden allerede ved begynnelsen av utviklingen av en ny modell.

Le design Renault TrucksDe rene linjer og dynamiske former i hele vårt modellprogram er en av de vesentlige årsaker til Renault Trucks store suksess på 5 kontinenter.

 

Arbeidet for våre designere er å se inn i fremtiden og deretter finne ut hva som kommer til å bli kundens behov

Le design Renault Trucks

Å utvikle fremtidens lastebil er en meget komplisert oppgave, som krever tett samarbeid mellom design og produksjon. Hundreevis av skisser fra vår designavdeling ligger til grunn for den endelige utvelgelse av fremtidens modeller.

Det er ikke bare et spørsmål om ekstern design, men også om å oppnå den optimale harmoni mellom eksteriør og interiør. Dette integreres deretter med teknikken, for å optimere verditilveksten i fremtidens lastbil.

 

Originaliteten bak Renault Trucks varemerke

Le design Renault TrucksDesign er et viktig element i enhver Renault Trucks lastebil, og har også en avgjørende betydning for vår image. Det er samtidig viktig at våre kunder også kan identifisere deres virksomhet med våre lastebiler, for bare på denne måten oppnås en helhet.

Renault Trucks logo er også et uttrykk for kvalitet, og synonymt med fransk kreativitet over hele verden. Renault Trucks “varemerke” er knyttet til virksomhetens verdier: Innovasjon, omsorg, og effektivitet