Nyheter


 

25.04.2019

Nye Renault Master Red EDITION

Ny robust front, nytt sprekt interiør og miljøvennlig motoralternativ

Ny robust front, nytt sprekt interiør, nye gjerrige og miljøvennlige motoralternativ, samt en rekke nye førerassistansesystemer. Det er bare litt av det du kan forvente i den helt nye Renault Master Red EDITION, som er en topputstyrt spesialversjon tilrettelagt for Norgeslansering høsten 2019.

Renault Trucks lanserer nå den nye Master med dristigere design, et fullstendig nytt interiør, med blant annet nytt funksjonelt dashbord og ratt, og rikelig med praktisk lagringsplass.

- Vi har store forventinger til denne modellen, sier Viggo Noreng, salgsdirektør i Renault Trucks Norge, designet på bilen, de svært fornuftige driftskostnadene, samt førerassistentpakken, gjør dette til en skarp konkurrent i det Norske markedet.

Og førerassistentpakken er omfattende og et voldsomt løft på nye Master. For å sikre at sjåføren kommer trygt gjennom arbeidsdagen kan nye Master nå tilby aktiv nødbremsassistent, sidevindassistanse, permanent sikt bakover via kamera, blindsonevarsling og parkeringsassistanse.

Fornuftige og gjerrige motorer

Fokuset på miljø og driftskostnader har alltid vært en av Renaults viktigste salgsargumenter, og det viser de også med motorutvalget, hvor man har hele seks muligheter å velge mellom. Bilen kan i første omgang bestilles med Euro 6d-temp og Euro VI diesel motorer, fra 130 til 180 hk, og et dreiemoment på 400Nm. I tillegg vil det etter planen i løpet av 2020 tilbys en elektrisk motor på 57 kW i det norske markedet.

-Alle våre diesel-motorer kommer med Twin-Turbo teknologi, som kombinerer høyt dreiemoment og kraft på lavt turtall for optimal kjøring, sier Noreng, dette gir en drivstoffreduksjon på opptil 1 liter per 100 km, og CO2-verdier godt innenfor EU-kravene.

Master Red EDITION – eksklusiv lanseringsmodell

Når nye Master lanseres, kommer den i en egen lanseringsversjon kalt Red EDITION. Denne modellen er topp utstyrt, og kan fås i alle modell- og chassisvarianter, og kommer standard med en 150 hk/385 nM Euro 6d-temp-motor.

I tillegg vil Red EDITION ha en elegant kromgrill, LED-lys, carbon-look med krom-detaljer i interiøret, med moderne og tidsriktig linjer.

- Vi vet at våre kunder setter pris på fornuftige og ergonomiske løsninger i førerhuset, derfor har vårt design-team jobbet spesielt med å få fram dette.

Store oppbevaringsrom med one-touch åpningsmekanismer, og trådløs lading til mobiltelefonen, er bare noe av det design-teamet har kommet opp med. I tillegg vil du i denne modellen få med komfort- og sikkerhetspakken som inkluderer AC, cruise control og hastighetsbegrenser, lysassistent og regnsensor, radio med USB- og Bluetooth tilbkobling, sidevindassistent og smartnøkkel.

- Denne utgaven er en utstyrsbombe i kombinasjon med fantastiske kjøreegenskaper og praktiske løsninger, alt en sjåfør trenger i arbeidshverdagen, sier Noreng entusiastisk. På den norske versjonen vil vi i tillegg kunne levere Medianav 4 multimedia system, en 7” multi-touch skjerm med Android AutoTM og  Apple CarPlayTM inkludert.

Noreng åpner ordrebøkene allerede nå

- Leveringstiden vil variere noe ut i fra modell og påbygg, men vi har allerede startet planleggingen med fabrikken, og forventer levering av de første bilen i løpet av fjerde kvartal 2019.