Nyheter


 

11.07.2018

T HIGH RENAULT SPORT RACING, EKSKLUSIV SPESIALVERSJON I BEGRENSET SERIE

Renault Trucks og Renault Sport Racing har forent ekspertisen sin for å produsere T High Renault Sport Racing. Denne spesialserien, som er lakkert i Sirius gul – den ikoniske fargen til Formel 1 Renault Sport Racing teamet – er begrenset til 100 lastebiler.

Renault Trucks har samarbeidet med Renault Sport Racing for å designe T High Renault Sport Racing, som er den neste limited edition utgaven av flaggskipet innen langtransport. Bilen produseres på fabrikken i Bourg-en-Bresse, som alle øvrige Renault Trucks T-range modeller, men er begrenset til en serie på kun 100 lastebiler.

Denne limited edition utgaven med et elegant og sporty design, er lakkert i Sirius gul, som er den velkjente og ikoniske fargen til Formel 1 teamet til Renault Sport Racing. Sammen med gule og sorte sjakkruter, utgjør denne kombinasjonen den grafiske identiteten til Renault Sport Racing modellene.

Forskjellige teksturer og nyanser av sort utgjør en sportslig kontrast til det gule: speilhusene til T High Renault Sport Racing har fått et lag med høyglanset sort lakk, det samme har diamanten og grillen. For å utheve det sportslige designet til bilen, finner man igjen de sorte og gule sjakkrutene på sidedeflektorene. Og sist men ikke minst, har hver bil fått en nummerert, sort ID plate.

Hytta har også fått et eget spesialdesign, med det høyeste utstyrsnivået, og hvor interiøret matcher eksteriør designet med gule og sorte farger. Recaro® setene og rattet er trukket i sort lær med gule kontrastsømmer. Sengen og gulvmattene har også fått gule sømmer, mens panorama instrumentpanelet har detaljer i karbon og luftdysene er utstyrt med gule kontrast ringer. For å komplementere det sporty utseendet, har sikkerhetsbeltene også blitt utstyrt med et gult beskyttelsestrekk.

T High Renault Sport Racing kombinerer komfort ombord, og kjøreglede med prestasjoner i toppklassen. Bilen har helt flatt gulv og er utstyrt med en 13 liters motor på 520 hk og Optidriver automatisk girkasse.

«Vår ambisjon er å ta en slik bil til Norge, og vise den til publikum for første gang på Oslo Motor Show i oktober», sier Viggo Noreng i Renault Trucks.

For ytterligere informasjon kontakt Volvo Norge AS v/Viggo Noreng, telefon +47 23 17 66 00/ Mobil + 47 48 28 47 05, e-post: viggo.noreng@renault-trucks.com eller se www.renault-trucks.no

Om Renault Trucks

Renault Trucks bygger på arven fra over ett århundre med fransk spesialkunnskap om lastebilproduksjon og tilbyr transportpersonell et bredt spekter av tjenester og kjøretøy (fra 2,8 til 120 tonn) tilpasset lokal og regional transport, bygging og aktiviteter over lengre distanser. Renault Trucks’ kjøretøyer er robuste og pålitelige, med et lavt drivstofforbruk som gjør at de kan levere høyere produktivitet til lavere driftskostnader. Renault Trucks distribuerer og utfører service på lastebiler via et forhandlernettverk som omfatter over 1500 servicesteder. Design og montering av Renault Trucks-kjøretøyene, samt produksjon av de fleste komponentene, utføres i Frankrike.

Renault Trucks er en del av Volvo-konsernet, en av verdens ledende produsenter av lastebiler, busser, anleggsmaskiner og marine og industrielle motorer. Konsernet leverer også komplette løsninger innen finansiering og service. Volvo-konsernet, som har rundt 95 000 ansatte, har produksjonsanlegg i 18 land og selger produktene sine i over 190 markeder. I 2017 utgjorde Volvo-konsernets nettoomsetning ca. SEK 335 milliarder (EUR 35 milliarder). Volvo-konsernet er et børsnotert selskap med hovedkontor i Göteborg i Sverige. Volvo-aksjene er notert på Nasdaq Stockholm.